Pyjamasar

2011-11-28 - 17:11:34


Även om jag själv inte är någon pyjamasmänniska, kan jag inte undgå att tycka att det är otrligt mysigt med en bekväm och snygg pyjamas...... Behöver införskaffa en sådan.

Fish me

2011-11-28 - 07:52:03


Herregud vilken helg. Under lördagen hann jag ej se dagens ljus då jag befann mig i en handbollshall hela dagen. Vi åkte sedan direkt från hallen till min morbror för födelsedagsfirande. Även om det var väldigt stressigt blev det ändp en väldigt bra dag!
Min söndag bestod av distriktslagsträning och en massa plugg. Nu känns det skönt att allt är klart nu.... He en kanoners dag!

Genom eld, bara för ikväll

2011-11-25 - 13:38:33


Skolan e ju ba sååååå trök. Ja, jag är lika skoltrött som alla andra nior i hela Sverige är. Som tur är är min värsta svacka över och nu är det bara att hålla modet uppe, kämpa på och tänka på allt roligt som kommer hända på gymnasiet. Om jag kommer in där jag vill förstårs.

Ikväll är det match mot kroppskultur som gäller. Sedan blir det filmmys med vännen min Annie, kanon!

Slut i rutan

2011-11-22 - 18:23:02


Båda mina spotifykonton är slut och det känns inte bra alls. I och med att dom tog slut på tre dagar kanske jag borde se över det där med att köpa spotify premium mer seriöst...

Sanningen kommer alltid fram

2011-11-21 - 20:32:40


Jag har glömt att berätta en sak för er (kolla in muggen)

▲ ▲ ▲

2011-11-20 - 15:36:54


Jag har haft en ganska fet helg måste jag säga... Har varit på strålande humör nästan hela tiden, förutom när jag åt ogod mat, såg en kass film, spräckte mina favrit jeans eller ramlade ur sängen. Grym helg alltså.

Nåväl. Nu kan ni få höra lite om hur helgen faktiskt har sett ut.
Fredag, det var där mitt lyckorus började. Var som sagt först nere på vårat lilla torg och shoooppade lite. Åkte hem, åt mat, tränade, kom hem och sov.

På lördagmorgon åkt jag och Pappa till Uddevalla för att gå på öppet hus på två gymnasier. Och nu känns det bra i lillhjärtat mitt. Jag vill gå på Östrabo och jag vill läsa Teknik och Handboll. *en sten har lämnat mina axlar*. Efter det åkte vi till El Bollo Del Hallo för att kolla på f-99 som spelade New Body Cup, där jag satt i sektritariatet fem matcher och knappade in mål. Fick dock bara 30kr matchen, men pengar som pengar! 
På kvällen kollade jag på Braking Dawn och jag måste säga att den inte höll upp till mina förväntningar riktigt. Den var lite för seg. 

Och idag har jag hunnit träna och vara med Annie. Nu skall jag bara plugga lite och sedan kan jag gör precis vad jag vill, wiho!

Jag sover fortfarande

2011-11-18 - 23:40:33


Oh Laura- The mess you left behind

Herregud vilken nostalgi att lyssna på låtarna som Oh Laura har gjort. När jag var runt 10 fick jag deras skiva av min pappas arbetskamrat och jag lyssnade verkligen hur mycket som helst på den. Det var Oh Laura och James Blunt som gällde för mig på den tiden...
Idag har jag verkligen haft en glad dag. Den var toppen. Fick bränt 500 spänn på två blusar också, men vad gör det när man är på bra hömör! 

Imorgon skall jag med pappa på öppethus i Uddevalla. Hoppas att det ger mig lite klarteckan, det kan jag behöva. Nu skall jag sova, vi hörs imon eftermiddag! PUSS


If Love was a word, I dont understand

2011-11-17 - 12:51:03

If I...

2011-11-16 - 22:58:55

 


Om jag bara hade haft en liite fetare plånbok

 


Vad gör mig glad?

2011-11-15 - 15:54:23

Spela handboll

När en lärare glömmer av ett läxförhör som man inte har pluggat till

Att öppna kylskåpet och se att det är fullproppat med god mat

Att gå och lägga sig i en säng med nya lakan 

Få brev på posten

Höra den lilla melodin som kommer när man startar en Mac

Flyga. Inuti ett flygplan alltså. Fast jag kan flyga på riktigt med

Få roliga sms från glada vänner

Känslan av att ha gjort ett rikigt jävla bra arbete i skoan

Vill du..

2011-11-14 - 20:02:07
.
Gifta dig med mig?

U smile, I smile

2011-11-14 - 18:14:37

Hej!
Åh herregud tänker ni, vad är det för främling som ropar hej. Men det är bara jag som är tillbaka igen! Skönt va? Äntligten har ni fått något vettigt att läsa, det skrivs ju så mycket skit på internet nu förtiden.

Nåväl. Jag har inte varit så sugen på att blogga den senaste tiden, det har funnits roligare saker att göra. Som att plugga och sova.

För det handlar ju om det, vad man prioriterar. Kompisar? Skolan? Sport? Gymnasieval?! Det finns mycket att välja bland just nu, lite för mycket, precis som det finns för mycket olika lijner att välja på till gymasiet. Börjar känna mig lite stessad. Jag VET verkligen inte vad jag skall gå?! Samhäll? Teknik? Som ni ser finns det många frågetecken...